Ponuda

Pjenušac Brut

kn  -  120,00/1kom

EUR  -  15 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Osječko-baranjska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Vrhunska pjenušava vina dobivena sekundarnom fermentacijom u boci u sebi nose baze vrhunskih vina, a petogodišnji period sazrijevanja donosi im dodatnu vrijednost.

Pjenušavi rose izrastao je baze rosea dobivenog od sorte cabernet sauvignona iz 2014. te pruža razigran okus aroma crvenog voda, maline i crvenih ribiza, dok esenciju bijelog pjenušca čini nagrađivani muškat žuti.

Postotak alkohola: 18% vol

Ambalaža: 0,7 l

Cijene su izražene bez PDV-a. Odobravamo popust na veće količine.

Govorimo:

Opis

Vinarija Siber - najbolja vina iz erdutskog vinogorja

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Siber, svoje je mjesto za stvaranje pronašlo u trsevima erdutskog vinogorja gdje od 2003. godine na više od 10 hektara zemlje uzgaja kraljevske sorte vina koje na natjecanjima osvajaju titule šampiona.

VINA

Vrhunska vina Siber rezultat su neprestanog istraživanja, pažnje i hrabrosti, koje redovito prepoznaju vinoljupci, ali i struka. Odmak od industrijske proizvodnje vidljiv je u svim detaljima, od bobice, pa sve do jedne od vrhunskih butelja ograničene serije ili pak vlastite sorte vina za meditaciju.

INOVACIJE

Istraživački aspekt proizvodnje doveo je i do potpune transformacije vizualnog identiteta s ciljem naglašavanja one kreativne strane vina jer, svako vino priča svoju priču.

Ilustracije čovjekolikih životinja u pokretu kreirane su kako bi dodatno naglasile tijek vina osjetan nepcu, bilo kao barrique u suhom okusu Cabernet Sauvignona kojeg predstavlja snažan jelen ili pak, kao citrus u Sauvignon Blancu kojeg utjelovljuje mudra lisica.

Odabrani protagonisti stvoreni su s obzirom na prepoznatljivost u karakteru i stanište na kojem obitavaju te se kroz odmaknutu perspektivu direktno vežu s okusima i zavičajem vinarije Siber.

AMBALAŽA

Kako je vino važna sastavnica društva, dodatak vizualnom dijelu zaokružen je i ambalažom koja se u papirnatom materijalu ovija oko vinske boce dajudi dojam poklona, čime je dodatno naglašena socijalna komponenta vinske kulture.

Vina koja pričaju najbolje priče - vina Siber. Živjeli!

Burza hrane preporučuje

Roze vina

ROSE 0,75 L - VRHUNSKO VINO

32,00 kn/kom

Crna vina

Teran

108,00 kn/kom

Crna vina

Sagul Selekcija - crno vino

105,00 kn/kom

Crna vina

CABERNET FRANC

62,00 kn/L

Crna vina

CHARDONNAY BARRIQUE

82,00 kn/L

Bijela vina

Malvazija Istarska 0,75l

40,00 kn/kom

Crna vina

Cabernet Sauvignon

102,00 kn/kom