Ponuda

Pivo PITKO - IPA 0,50L

eur  -  1,92/1kom

HRK  -  14,47 /1kom

Država

Hrvatska

Regija

Virovitičko-podravska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

IPA je pivo koje je nastalo u 18. stoljeću u Engleskoj i izvozilo se u Indiju. Nastalo je kao jako zahmeljeni 'Ale' sa višim postotkom alkohola kako se pivo ne bi pokvarilo tijekom transporta jedrenjacima u Indiju. Pitko IPA-u odlikuje jaka hmeljna aroma, gusta pjena, te pun, intenzivan okus, sa izraženom hmeljnom gorčinom te posebnim voćnim mirisom. Preporučuje se za iskusne pivoljupce i ozbiljna pivska nepca.

Opis

2017. godine ohrabreni okusom i popularnošću craft pive u Hrvata odlučili smo pokrenuti proizvodnju vlastite tamne i svijetle pive. Nadamo se da će vam se sviđati kao i nama. Možemo se pohvaliti prvim pivom iz naše drage Pitomače, a samu posvetu našem gradu daje i ime našeg piva – Pitko! U našoj mini pivovari proizvodimo isključivo pivo koje je različito od industrijskog lager piva.

Naša piva su nepasterizirana, tj. nefiltrirana i to im daje posebnu čar, punoću okusa, karakterističnu boju. U našem specijalnom pivu dozvoljen je udio taloga zbog čega se deklarira kao mutno specijalno pivo. Craft piva većinom proizvode male zadružne pivovare poput naše, koje ne zanimaju veće količine nego prvenstveno kvaliteta i veća paleta okusa. S vremenom smo ponudu proširili 5 različitih vrsta piva.

Burza hrane preporučuje

Roze vina

Sagul Rosé

8,63 eur/kom

Crna vina

Sagul Plavac mali - crno vino

7,30 eur/kom