Iće&piće - odredište sladokusaca i znalaca

21.11.2016

Okusite najfiniji časopis!

Putujući svijetom ili gledajući filmove sigurno ste bar jednom zapazili bogatstvo zapadnih tiskovina. I uistinu, londonski, pariški ili rimski kiosci ponudom će zadovoljiti i najzahtjevnije sakupljače porculanskih figurica, strastvene ljubitelje starih automobila, majstore origamija te tisuće drugih hobista čije interese samo najbujnija mašta može zamisliti, a nalaze se među pomno osmišljenim stranicama raznih specijaliziranih časopisa. Ipak, nema razloga za ljubomoru. I naše su novinarnice sve šarenije, a sline vam mogu poteći tek zbog nezavisnog projekta simpatična naziva Iće&piće.

Naziv je samo djelomičan razlog nezadrživa rasta apetita. Neki će se radije pomamiti na izvrsne umjetničke fotografije Damira Fabijanića, tate raskošno opremljena časopisa, dok će druge pak privući koncept što nimalo ne zaostaje za glasovitim svjetskim inačicama poput Bon Appetita, Gourmeta, Regala ili Saveura. A ne zaboravimo ni one koji, bez obzira što su ih čitav život učili kako je nepristojno viriti u tuđi tanjur, ne mogu odoljeti mogućnosti da saznaju što to jedu i kakve to običaje za stolom njeguju naši proslavljeni književnici, glazbenici, novinari te ostali znani i neznani ljubitelji kulinarstva, vinarstva, maslinarstva i svih ostalih arstava što čine kulturu stola.

Uglavnom, bez obzira u kojoj ste se skupini prepoznali, uz Iće&piće otkrit ćete ono najbolje iz domaće i svjetske kuhinje, među prvima prepoznati trendove u gastronomiji i nutricionizmu, saznati što  je novo osmislila razvijena kulinarska tehnologija, s kojih se to namirnica otklonila plemenita plijesan zaborava i zasigurno biti najinformiraniji sudionik svih uživanja za stolom. Uslast!

 


Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prirodni slatkiši

Fruit Moons - 100% prirodne slastice

0,10 kn/kom

Konopljino brašno

Konopljino brašno

1,00 kn/kom

Prirodni (100%) sokovi

GOJI DETOX 1

180,00 kn/L

Svinjsko meso

Svinje

0,10 kn/kg

Meso divljači

Meso od jelena

0,10 kn/kg

Sušene kobasice

Suhe istarske kobasice

130,00 kn/kg

Paprika

Slatka domaća začinska paprika

120,00 kn/kg

Crna vina

CABERNET FRANC

62,00 kn/L

Dimljeni mesni proizvodi

Premium kulin Bećar

250,00 kn/kom

Gin

Gin Bijeli Gusak No.1

144,00 kn/kom

Proizvodi bez šećera

Iguana gin 0.7l

250,00 kn/kom

Crna vina

Sagul Selekcija - crno vino

105,00 kn/kom

Dodatak prehrani

"Četrir lopova" funkcionalni dodatak prehrani 250g

67,00 kn/kom

Ostalo

DOMAĆI MLINCI INTEGRALNI

10,00 kn/kg

Eko proizvodi

EKO BRAŠNO

20,00 kn/kg