Web trgovine

Webshop

Tvrtka: Menestys

Opis: Iguana gin je hrvatski premium gin, ručno rađen, koji u svojoj proizvodnji ne koristi arome i umjetne boje. Prvi gin na hrvatskom tržištu koji mijenja boju u dodiru s tonikom. Gin je dobiven maceracijom i destilacijom korijandera, borovice, ružinih latica, đumbira, gorke narančine kore i egzotičnih biljaka s Tajlanda koje mu daju specifičnu osobinu i woow efekt.

Webshop

Tvrtka: Destilerija Krulcic

Opis: Obrt za proizvodnju vina i destilata Krulčić koji posluje od 2006. godine sa sjedištem u Lindaru nedaleko od Pazina može Vam ponuditi vina i rakije vrhunske kvalitete. Mješavina mediteranske kulture i tradicije zrcali se u stilu i plemenitosti Destilerije Krulčić.

Webshop

Tvrtka: Pjenušci i vina Josipović

Opis: Slijedeći želju za proizvodnjom pjenušaca, koja nije bila svojstvena Slavoniji, drsko smo krenuli „kontra struje“. Zadali smo si cilj ne proizvesti još jednu kopiju šampanjca, već ostati vjerni sebi i proizvesti nešto novo i prepoznatljivo jer želimo da kupci u budućnosti traže baš to - slavonski pjenušac.

Webshop

Tvrtka: Exotic King

Opis: Poduzeće Šulog d.o.o. osnovano je 1996. godine, sa jedinstvenom namjerom uzgoja egzotičnog voća i povrća. Od tada se poduzeće kontinuirano razvija, sa mogućnošću povećanja volumena i prihoda. I danas bez obzira na veličinu poduzeća isto je jedino takvog tipa u Republici Hrvatskoj - "Upravo ubrano za Vaš stol!"

Webshop

Tvrtka: Vina Fuhtar

Opis: