Juha sa gljivama

Sastojci:

400 g svježih gljiva shiitake

400 g špinata

1 l juhe od povrća

1 glavica luka

1 svežanj peršina

2 žlice maslinovog ulja

sol, papar

Priprema:

Gljive narežite na trake, nasjeckajte luk i špinat. Sve pržite na ulju i, dolijevejući malo pomalo vrelu juhu, kuhajte 5 minuta. Potom pojačajte vatru i nastavite kuhati oko 10 minuta.

Na kraju dodajte sol, dosta papara i nasjeckani peršin.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG Polović Mario Polovic

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom