Juha sa gljivama

Sastojci:

400 g svježih gljiva shiitake

400 g špinata

1 l juhe od povrća

1 glavica luka

1 svežanj peršina

2 žlice maslinovog ulja

sol, papar

Priprema:

Gljive narežite na trake, nasjeckajte luk i špinat. Sve pržite na ulju i, dolijevejući malo pomalo vrelu juhu, kuhajte 5 minuta. Potom pojačajte vatru i nastavite kuhati oko 10 minuta.

Na kraju dodajte sol, dosta papara i nasjeckani peršin.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG Polović Mario Polovic

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom