Brancin sa kaparima

Luk očistite i nasjeckajte.

Češnjak očistite i narežite na sitne komadiće.

List peršina nasjeckajte na sitno.

Na malo maslinovog ulja pržite luk te dodajte češnjak i peršin.

Brancina stavite u tavu i zalijte ga vinom.

Popaprite i posolite dodajte kapare, ružmarin i lovorov list.

Poklopljeno nek se krčka.

Po potrebi možete zaliti sa malo vode.

Navedene količine su za 2 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Kozji sir

Polutvrdi kozji sir

20,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom