Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Kozji sir

Polutvrdi kozji sir

20,00 eur/kg