Hladna piletina

Pileća prsa prepolovite te komade stavite u duboku tavu, dodajte 2 kriške limuna, bosiljak, ružmarin, peršin, vino, sol i papar.

Dolijte vodu, poklopite i pustite da kuha na laganoj vatri 35-45 minuta.

U zdjeli pomiješajte bosiljak i ružmarin, jogurt i sok od rajčice, te malo limuna, začinite po želji.

Kada je piletina gotova izvadite ju i narežete na kockice, pomiješamo sa opranim matovilcem i rikulom te sve zalijemo umakom od jogurta i rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom