Hladna piletina

Pileća prsa prepolovite te komade stavite u duboku tavu, dodajte 2 kriške limuna, bosiljak, ružmarin, peršin, vino, sol i papar.

Dolijte vodu, poklopite i pustite da kuha na laganoj vatri 35-45 minuta.

U zdjeli pomiješajte bosiljak i ružmarin, jogurt i sok od rajčice, te malo limuna, začinite po želji.

Kada je piletina gotova izvadite ju i narežete na kockice, pomiješamo sa opranim matovilcem i rikulom te sve zalijemo umakom od jogurta i rajčice.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom