Zagorska juha

Na maslacu popržiti sitno sjeckani luk.

Dodati na komadiće izrezanu vratinu, šampinjone, slatku crvenu papriku u prahu (po želji), svježu papriku, mrkvu, sol, mažuran, papar i lovorov list.

Pirjajte sve na laganoj vatri, zalijte temeljcem (ili vodom) i dodajte na kockice narezan krumpir.

Kada namirnice omekšaju dodajte češnjak koji ste prethodno na sitno nasjeckali i vrhnje za kuhanje.

Poslužite u tanjuru koji možete ukrasiti listićima svježeg peršina (može biti i sjeckani peršin)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom