Zagorska juha

Na maslacu popržiti sitno sjeckani luk.

Dodati na komadiće izrezanu vratinu, šampinjone, slatku crvenu papriku u prahu (po želji), svježu papriku, mrkvu, sol, mažuran, papar i lovorov list.

Pirjajte sve na laganoj vatri, zalijte temeljcem (ili vodom) i dodajte na kockice narezan krumpir.

Kada namirnice omekšaju dodajte češnjak koji ste prethodno na sitno nasjeckali i vrhnje za kuhanje.

Poslužite u tanjuru koji možete ukrasiti listićima svježeg peršina (može biti i sjeckani peršin)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg