Zagorska juha

Na maslacu popržiti sitno sjeckani luk.

Dodati na komadiće izrezanu vratinu, šampinjone, slatku crvenu papriku u prahu (po želji), svježu papriku, mrkvu, sol, mažuran, papar i lovorov list.

Pirjajte sve na laganoj vatri, zalijte temeljcem (ili vodom) i dodajte na kockice narezan krumpir.

Kada namirnice omekšaju dodajte češnjak koji ste prethodno na sitno nasjeckali i vrhnje za kuhanje.

Poslužite u tanjuru koji možete ukrasiti listićima svježeg peršina (može biti i sjeckani peršin)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Gala

2,40 eur/kg

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L