Kokošja juha

Prije spravljanja juhe bitno je znati da je bolja i ukusnija ako je kokoš starija.

Kokoš prvo očistimo i operemo te položimo u posudu s hladnom vodom u koju smo prethodno stavili mrkvu,papar u zrnu, sol, celer,peršin i luk koji smo prethodno malo popržili.

Kuhamo na laganoj vatri dok meso ne omekša, te juhu procijedimo.

Može se dogoditi da juha bude dosta masna, ako se to i dogodi pustimo ju da se malo ohladi te sa površine žlicom odstranimo višak masnoće.

U čistu juhu možemo ukuhati rezance ili nasjeckati na manje kockice povrće koje smo kuhali u juhi.

Prilikom posluživanja juhu u tanjuru možemo ukrasiti sitno sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom