Juha od škampa

Luk, češnjak i rajčicu očistimo i sitno nasjeckamo.

Mrkvu i celer očistimo i naribamo.

Repiće škampa očistimo od ljuske i ljuske stavimo kuhati u pola litre slane vode oko pola sata.

Na ulju popržimo luk, dodamo mrkvu, celer i češnjak dok se malo zarumeni.

Dodamo ocijeđenu juhu od ljuski škampa i kuhamo oko 10 minuta.

Dodamo rižu i rajčicu i kada riža bude na pola kuhana dodamo repove škampa, vino sol i papar.

Kada riža omekani jelo je gotovo.

Ukrasimo sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg