Juha od škampa

Luk, češnjak i rajčicu očistimo i sitno nasjeckamo.

Mrkvu i celer očistimo i naribamo.

Repiće škampa očistimo od ljuske i ljuske stavimo kuhati u pola litre slane vode oko pola sata.

Na ulju popržimo luk, dodamo mrkvu, celer i češnjak dok se malo zarumeni.

Dodamo ocijeđenu juhu od ljuski škampa i kuhamo oko 10 minuta.

Dodamo rižu i rajčicu i kada riža bude na pola kuhana dodamo repove škampa, vino sol i papar.

Kada riža omekani jelo je gotovo.

Ukrasimo sjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom