Juha od dagnji

Luk očistimo i narežemo na kolutiće.

Češnjak očistimo i sitno nakošemo.

Rajčicu očistimo od kože i sitno nasjeckamo.

Dagnje operemo i očistimo pa ih stavimo u lonac sa lukom i posolimo.

Kuhamo bez vode na laganoj vatri i kada se dagnje otvore izvadimo ih iz ljuski.

Sok koji je ostao u loncu procijedimo i

dolijemo vode da sve skupa bude oko 8 dl tekućine pa dodamo ulje, češnjak, rajčicu, vino, peršin i papar.

Kada zavrije stavimo rižu i kuhamo dok omekša.

Pred kraj kuhanja ubacimo dagnje.

Ukrasiti možemo ljušturama dagnji i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom