Juha od jabuke i breskve

Jabuke i breskve očistimo i stavimo kuhati.

Dodamo koricu limuna.

Kada voće omekša, pasiramo ga i dodamo sok u kojem se kuhalo.

Dodamo šećera i škrobnog brašna.

Stavimo malo soka od limuna za reskiji okus.

Juha ne smije biti rijetka a niti gusta.

Serviramo hladno!

Predlažemo servirati u čašama ukrašeno korom jabuke.

Navedene količine su za 4 osobe!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L