Teleći odrezak sa krumpir pireom

Recept za 4 osobe

Teleće odreske istucite batićem, posolite i zarežite ih malo pri kraju da se ne uviju prilikom prigotovljavanja.

Posolite ih i jednu stranu pobrašnite.

Kada se masnoća u tavi ugrije, pobrašnjenu stranu popržite prvu pa nakon nekoliko minuta okrenite odrezak na drugu stranu.

Kada odrezak porumeni, izvadite ga i poslužite na tanjur.

Krumpir ogulite i isjeckajte na jednake kocke.

Stavite ga kuhati.

Kada krumpir omekša, ocijedite ga i izgnječite.

Dok je krumpir još uvijek vruć, lagano sipajte mlijeko, ubacite maslac i posolite ga.

Napomena: Ako želite začinjeniji pire, možete ubaciti i malo curryija.

Vrijeme potrebno za prigotovljavanje: 45 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom