Orada na španjolski

U vatrostalnu posudu ulijte ulje i na ulje posložite krumpir narezan na tanke ploške i na listiće narezani luk.

Luk i krumpir posolite i popaprite.

Limunu odstranite koru i narežite ga na tanke listiće.

Oradu sa obje strane zarežite po dužini i u rezove stavite listiće limuna, zatim ribu posolite i pospite ju mljevenom paprikom.

Ribu stavite na krumpir i luk i sve prelijte uljem i pecite u pećnici oko 45 minuta.

Povremeno zalijevajte ribu sokom od pečenja.

Oradu poslužite posipanu peršinovim listom i prelivenu limunovim sokom!

Navedene količine su za 6 osoba.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom