Špageti sa prženim lignjama

Pirjajte luk na ulju, dodajte češnjak i kada češnjak porumeni, dodajte lignje narezane na tanke prutiće.

Nakon 15 minuta dodajte oguljene i na kockice narezane rajčice i pirjajte još 10 minuta.

Tada dolijte vino i malo kasnije vodu.

Poklopite i neka se krčka još 25 minuta.

Špagete skuhajte i sotirajte ih na maslacu i pomiješajte ih sa lignjama.

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom