Recept za 4 osobe
Ribu operite zatim narežite na komade ako je velika, a ako je mala ostavite u komadu.
Posolite je.
Na vreloj masnoći popržite sitno narezani luk, kada porumeni dodajte sitno nasjeckan češnjak i slatku crvenu papriku.
Sve to polite vodom i dodajte izrezanu poširanu rajčicu i narezanu papriku na na trakice.
Feferon dodati po želji.
Nakon 30 minuta kuhanja dodati ribu i narezani krumpir. Također dodati i bijelo vino.
Nakon cca. 15 minuta izvaditi sitnu ribu, a paprikaš ostaviti još 20 minuta da lagano kuha.
Napomena: sitnu ribu ne vraćamo nazad u paprikaš. Ona je samo za bolji okus, jer što više ribe stavimo biti će ukusnije.
Paprikaš se radi od najmanje dvije riječne ribe.
Poslužuje se uz domaće široke rezance.
Vrijeme prigotovljavanja 45 minuta.
Komentari
Dodaj komentarcialis buy 76 than on OS HR, 0
opentee 14.03.2023 19:06
overnight cialis delivery Jimenez Aramayo, J
Phovori 28.06.2023 11:45
Komentiraj