Varivo od vrganja

Recept za 4 osobe

Vrganje očistite, operite i narežite na tanke ploške.

Izrežite meso iz buče na kockice.

Na vreloj masnoći pirjajte luk i kada porumeni dodati vrganje, timijan i peršinov list.

Nakon cca 5 minuta dodajte buču i sve to pirjajte uz dolijevanje bijelog vina.

Kuhajte to još cca 40 minuta na laganoj vatri.

Pred kraj dodajte vrhnje za kuhanje.

Napomena: dolijevati i vodom.

Ukoliko želite pikantnije varivo možete dodati i češnjak.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Pršut

Drniški pršut

20,00 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg