Varivo od vrganja

Recept za 4 osobe

Vrganje očistite, operite i narežite na tanke ploške.

Izrežite meso iz buče na kockice.

Na vreloj masnoći pirjajte luk i kada porumeni dodati vrganje, timijan i peršinov list.

Nakon cca 5 minuta dodajte buču i sve to pirjajte uz dolijevanje bijelog vina.

Kuhajte to još cca 40 minuta na laganoj vatri.

Pred kraj dodajte vrhnje za kuhanje.

Napomena: dolijevati i vodom.

Ukoliko želite pikantnije varivo možete dodati i češnjak.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg