Varivo od vrganja

Recept za 4 osobe

Vrganje očistite, operite i narežite na tanke ploške.

Izrežite meso iz buče na kockice.

Na vreloj masnoći pirjajte luk i kada porumeni dodati vrganje, timijan i peršinov list.

Nakon cca 5 minuta dodajte buču i sve to pirjajte uz dolijevanje bijelog vina.

Kuhajte to još cca 40 minuta na laganoj vatri.

Pred kraj dodajte vrhnje za kuhanje.

Napomena: dolijevati i vodom.

Ukoliko želite pikantnije varivo možete dodati i češnjak.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg