Leća s krumpirom

Krumpir očistimo i narežemo na kockice.

Češnjak i luk očistimo i sitno nasjeckamo.

Leću stavimo uvodu preko noći.

Ocijedimo ju i stavimo kuhati u hladnu vodu.

Kada na pola omekša dodamo krumpir i sol i kuhamo dok ne omekša.

Ocijedimo i začinimo uljem, lukom, češnjakom, peršinom i paprom.

Ukrasiti možemo listićima peršina!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg