Juha od rakova

Rakove (hlap, rakovica ili jastog) je potrebno očistiti i skuhati ih u slanoj vreloj vodi.

Nakon što se skuhaju odvoji se meso od ljuske.

Kada odvojimo meso lagano ga pirjamo na maslacu, dodamo brašno pa prelijemo vodom ili juhom u kojoj se kuhalo zelenje te kuhamo 15-20 minuta.

Servira se sa prženim kruhom, te juhu možemo ukrasiti sjeckanim peršinom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Kozji sir

Polutvrdi kozji sir

20,00 eur/kg

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom