Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Kozji sir

Polutvrdi kozji sir

20,00 eur/kg

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom