Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L