Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg