Dalmatinski omlet

Luk i rajčicu očistimo i narežemo na rezance.

Pršut isto narežemo na rezance.

Jaja razmutimo i posolimo.

Na ugrijanom ulju popržimo luk i pršut.

Dodamo rajčicu i peršin i još malo pirjamo.

Prelijemo razmućenim jajima i popaprimo.

Gotovo je kad jaja dobiju lijepu zlatnu boju.

Ukrasiti možemo cvijetićima napravljenim od pršuta i cvijetićima peršina.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg