Pita zeljanica

Na ugrijanu masnoću staviti sitno nasjeckani luk. Kada porumeni dodati sol i papar.

Umiješati sitno nasjeckani špinat.

Lagano pirjati na vatri dok ne omekša.

Kada omekša, maknuti sa vatre.

U posebnu posudu izmješati dva jaja i kiselog vrhnja.

U nauljenu vatrostalnu posudu slagati po redu kore pa smjesu.

Na početku i na kraju trebaju biti kore.

Isječemo ih na oblike koje želimo i prelijemo ih sa dva izmućena jaja.

Pećnica treba biti ugrijana na 180 stupnjeva i zeljanica se peče cca. 25 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Ostalo

Potražnja mesa, sira, voća i povrća..

0,13 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom