Marinirana pastrva

1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.

2. Luk i češnjak ogulite i narežite na krupnije komade

3. Naribajte koricu jednog limuna te iscijedite sok iz polovice limuna

4. Izmiksajte sve sastojke (osim ribe) u blenderu ili mixeru

5. Namažite pastrvu dobivenim umakom te je nadjenite umakom. Na ribu posložite nekoliko tankih kriški limuna i pustite da odstoji barem 4 sata. U dubokom pekaču pecite u pećnici oko 20 minuta.

6. U međuvremenu zapecite na tavi za roštilj cherry rajčice i polovice limuna.

7. Poslužite s restanim krumpirom, zelenim povrćem na maslacu, zapečenim cherry-rajčicama te limunom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Prince George Inn Boutique Hotel and Gastro Pub

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom