Pašteta od divljači

Meso se kuha u rasolu dok ne otpadne od kosti.

Kada se meso ohladi pomiješamo ga sa razmočenim kruhom (bilo bi ga dobro provesti kroz stroj za mljevenje mesa kako bi smjesa bila kompaktnija).

Luk i slaninu sitno isjeckamo te popržimo na margarinu.

Kasnije dodajemo razmućena jaja, meso, sol, papar i peršin.

Zatim se pasira, stavi se u staklenku, pokrije slaninom i kuha 2h na pari.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg