Pašteta od divljači

Meso se kuha u rasolu dok ne otpadne od kosti.

Kada se meso ohladi pomiješamo ga sa razmočenim kruhom (bilo bi ga dobro provesti kroz stroj za mljevenje mesa kako bi smjesa bila kompaktnija).

Luk i slaninu sitno isjeckamo te popržimo na margarinu.

Kasnije dodajemo razmućena jaja, meso, sol, papar i peršin.

Zatim se pasira, stavi se u staklenku, pokrije slaninom i kuha 2h na pari.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg