Pašteta od divljači

Meso se kuha u rasolu dok ne otpadne od kosti.

Kada se meso ohladi pomiješamo ga sa razmočenim kruhom (bilo bi ga dobro provesti kroz stroj za mljevenje mesa kako bi smjesa bila kompaktnija).

Luk i slaninu sitno isjeckamo te popržimo na margarinu.

Kasnije dodajemo razmućena jaja, meso, sol, papar i peršin.

Zatim se pasira, stavi se u staklenku, pokrije slaninom i kuha 2h na pari.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom