Vege musaka

Za početak operemo i narežemo povrće.

Krumpir narežemo na tanje ploškice isto kao i rajčicu, papriku i patlidžan a luk narežemo na polumjesece.

U posudu nalijemo malo ulja i razmažemo te slažemo prvi sloj krumpira (pola količine) , na krumpir slažemo luk, na luk slažemo patlidžan i papriku te sve polijemo ukuhanom rajčicom.

Začinimo sa soli po želji i malo ulja i na taj sloj dodamo ostatak krumpira.

Umiješamo sojino vrhnje, ocat, sol i papar po želji te bosiljak i origano, sa tim umakom prelijemo gornji sloj krumpira.

Na kraju posipamo parmezan.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva i pečemo pokriveno 15-20minuta. Nakon toga još 10minuta pečemo bez poklopca da dobijemo finu koricu.

Ukrasiti možemo listićima svježeg bosiljka.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom