Vege musaka

Za početak operemo i narežemo povrće.

Krumpir narežemo na tanje ploškice isto kao i rajčicu, papriku i patlidžan a luk narežemo na polumjesece.

U posudu nalijemo malo ulja i razmažemo te slažemo prvi sloj krumpira (pola količine) , na krumpir slažemo luk, na luk slažemo patlidžan i papriku te sve polijemo ukuhanom rajčicom.

Začinimo sa soli po želji i malo ulja i na taj sloj dodamo ostatak krumpira.

Umiješamo sojino vrhnje, ocat, sol i papar po želji te bosiljak i origano, sa tim umakom prelijemo gornji sloj krumpira.

Na kraju posipamo parmezan.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva i pečemo pokriveno 15-20minuta. Nakon toga još 10minuta pečemo bez poklopca da dobijemo finu koricu.

Ukrasiti možemo listićima svježeg bosiljka.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Gala

2,40 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg