Vege musaka

Za početak operemo i narežemo povrće.

Krumpir narežemo na tanje ploškice isto kao i rajčicu, papriku i patlidžan a luk narežemo na polumjesece.

U posudu nalijemo malo ulja i razmažemo te slažemo prvi sloj krumpira (pola količine) , na krumpir slažemo luk, na luk slažemo patlidžan i papriku te sve polijemo ukuhanom rajčicom.

Začinimo sa soli po želji i malo ulja i na taj sloj dodamo ostatak krumpira.

Umiješamo sojino vrhnje, ocat, sol i papar po želji te bosiljak i origano, sa tim umakom prelijemo gornji sloj krumpira.

Na kraju posipamo parmezan.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva i pečemo pokriveno 15-20minuta. Nakon toga još 10minuta pečemo bez poklopca da dobijemo finu koricu.

Ukrasiti možemo listićima svježeg bosiljka.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom