Sataraš

Na tavi dobro zagrijte ulje te popržite luk narezan na tanke listiće, dodajte papriku narezanu na kockice, dodajte sol, vegetu, crvenu papriku, šećer i pirjajte na umjerenoj vatri dok paprika ne omekša.

Rajčicu zarežemo po površini te ju stavimo na 3 minute u posudu sa vrelom vodom te ocijedimo i rajčicu ogulimo i nasjeckamo na manje kockice i dodamo u posudu s paprikom.

Sve zajedno i dalje dinstamo dok tekućina ne ispari.

Ako fali začina doradite po želji.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg