Punjene rajčice

Meso operemo i na sitno isjeckamo te stavimo na mast na kojoj se pirjao fino kosani luk.

Nakon 30 minuta kada meso bude gotovo doda se riža, dolije se voda, posolimo, zapaprimo pa se tom smjesom pune izdubljene rajčice.

Kada rajčice napunimo stavimo ih u vatrostalnu zdjelu, polijemo vrhnjem i stavimo u pečnicu.

Dodatak:

Predlaže se da se punjene rajčice posluže sa umakom.

Na masti se preprži brašno, doda se pasirana rajčica i malo šećera te se kuha 30 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg