Punjene rajčice

Meso operemo i na sitno isjeckamo te stavimo na mast na kojoj se pirjao fino kosani luk.

Nakon 30 minuta kada meso bude gotovo doda se riža, dolije se voda, posolimo, zapaprimo pa se tom smjesom pune izdubljene rajčice.

Kada rajčice napunimo stavimo ih u vatrostalnu zdjelu, polijemo vrhnjem i stavimo u pečnicu.

Dodatak:

Predlaže se da se punjene rajčice posluže sa umakom.

Na masti se preprži brašno, doda se pasirana rajčica i malo šećera te se kuha 30 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Kristalka

Salata kristal

1,30 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Krumpir

Mladi krumpir

1,20 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom