Punjene rajčice

Meso operemo i na sitno isjeckamo te stavimo na mast na kojoj se pirjao fino kosani luk.

Nakon 30 minuta kada meso bude gotovo doda se riža, dolije se voda, posolimo, zapaprimo pa se tom smjesom pune izdubljene rajčice.

Kada rajčice napunimo stavimo ih u vatrostalnu zdjelu, polijemo vrhnjem i stavimo u pečnicu.

Dodatak:

Predlaže se da se punjene rajčice posluže sa umakom.

Na masti se preprži brašno, doda se pasirana rajčica i malo šećera te se kuha 30 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg