Pečeni mladi krumpir s morskom soli i ružmarinom

Krumpire moramo oprati i kuhati ih dok ne budu gotovi.

Kada su krumpiri pri kraju s kuhanjem izvadite ih iz lonca i dobro ih osušite.

Osušene krumpire poprskamo sa maslinovim uljem, pospemo solju, crnim paprom i ružmarinom te lagano promiješamo.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva a krumpire poslažemo u posudu za pečenje i pečemo 25-30 minuta.

Savjet:

Ako vam je jednostavnije krumpire možete zamotati u aluminijsku foliju te peći na roštilju 25-30 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg