Pečeni mladi krumpir s morskom soli i ružmarinom

Krumpire moramo oprati i kuhati ih dok ne budu gotovi.

Kada su krumpiri pri kraju s kuhanjem izvadite ih iz lonca i dobro ih osušite.

Osušene krumpire poprskamo sa maslinovim uljem, pospemo solju, crnim paprom i ružmarinom te lagano promiješamo.

Pećnicu zagrijemo na 200 stupnjeva a krumpire poslažemo u posudu za pečenje i pečemo 25-30 minuta.

Savjet:

Ako vam je jednostavnije krumpire možete zamotati u aluminijsku foliju te peći na roštilju 25-30 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Jabuke

EKO Jabuka Gala

2,40 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom