Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg