Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Kozji sir

Polutvrdi kozji sir

20,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg