Pire od celera

Za početak celer trebamo dobro očistiti i oprati te ga izrezati na manje kockice.

U duboku tavu ulijemo maslinovo ulje pa u njega dodamo celer, timijan i češnjak, posolimo i zapaprimo.

Celer moramo pržiti na jakoj vatri uz stalno miješanje dok ne poprimi smeđu boju.

Kada poprimi boju dodamo vodu ili temeljac te u pokrivenom loncu kuhamo 25 minuta.

Po želji još dodatno začiniti te ga možemo zdrobiti vilicom ili izmiksati kako bi dobili pire.

Pire od celera je idealan prilog bilo kojem mesu.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Kava

KAVA OD ŽIRA 100 g

7,00 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom