Topla juha od vrganja

Očistimo i na ploške narežemo vrganje, operemo ih , ocijedimo i začinimo te ih pirjamo na masti na kojoj smo prethodno pržili sitno nasijeckan luk.

U drugoj posudi prepržimo brašno na masti, zalijemo vodom do određene količine gustoće, posolimo, zapaprimo te dodamo pirjane vrganje i pustimo da kuha.

Deset minuta prije serviranja dodamo kiselo vrhnje.

Ukrasimo sjeckanim zelenim peršinom.

Poslužimo sa prženim kruhom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom