Topla juha od vrganja

Očistimo i na ploške narežemo vrganje, operemo ih , ocijedimo i začinimo te ih pirjamo na masti na kojoj smo prethodno pržili sitno nasijeckan luk.

U drugoj posudi prepržimo brašno na masti, zalijemo vodom do određene količine gustoće, posolimo, zapaprimo te dodamo pirjane vrganje i pustimo da kuha.

Deset minuta prije serviranja dodamo kiselo vrhnje.

Ukrasimo sjeckanim zelenim peršinom.

Poslužimo sa prženim kruhom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom