Topla juha od vrganja

Očistimo i na ploške narežemo vrganje, operemo ih , ocijedimo i začinimo te ih pirjamo na masti na kojoj smo prethodno pržili sitno nasijeckan luk.

U drugoj posudi prepržimo brašno na masti, zalijemo vodom do određene količine gustoće, posolimo, zapaprimo te dodamo pirjane vrganje i pustimo da kuha.

Deset minuta prije serviranja dodamo kiselo vrhnje.

Ukrasimo sjeckanim zelenim peršinom.

Poslužimo sa prženim kruhom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom