Rezanci sa šunkom i gljivama

Rezance stavite u vrelu, posoljenu vodu i kuhajte dok ne omekšaju.

Za to vrijeme dok se rezanci kuhaju na tavi ugrijte maslac i kratko popržite dimljenu šunku narezanu na sitnije kockice i šampinjone koje ste narezali na tanje ploškice.

Pirjajte ih na laganoj vatri 15 minuta, začinite solju i vegetom i pospite sa malo brašna.

Prelijte mlijekom i prokuhajte, te dodajte sjeckani peršin,naribajte malo sira i dodajte vrhnje za kuhanje pa dobro promješajte.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Paprika

Crvena paprika

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg