Njoki s tartufima i vrganjima

130 g proizvoda Tartufi i vrganji,

Maslinovo ulje s okusom bijelog tartufa ili Maslinovo ulje s okusom vrganja

Rastopite maslac u tavi na laganoj vatri, dodajte vrhnje za kuhanje, sol te tartufe i vrganje. Lagano promiješajte i kušajte okus. Prema potrebi začinite. Umakom prelijte kuhane i ocijeđene njoke, dodajte ribani parmezan i, po želji, nekoliko kapi maslinovog ulja s okusom bijelog tartufa.

Proizvod konzumirati u roku od sedam dana od dana otvaranja.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vina Zigante

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Tabasco

Ljuti umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg