Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg