Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

CBD proizvodi

CBD KAPI (20%) 10ML - PUNI SPEKTAR

73,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Ostalo

ZAGORSKI MLINCI 500gr

1,99 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg