Ljetna salata

Slane inćune dobro operite i očistite (odvojite od kosti).

Povrće narežite na manje kockice te stavite u zdjelu, povrh toga posložite filete slanih inćuna.

Dodajte nasjeckane kapare i začinite po želji, sitno nasjeckajte peršin i zalijte sve maslinovim uljem.

Nježno ju promiješate i ostavite u hladnjaku sat vremena da se okusi sjedine.

Uz ovu osvježavajuću ljetnu salatu poslužite na trokutiće narezane kriške prepečenog kruha.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom