Narančasta juha

U posudu stavimo poriluk, mrkvu i bundevu te kuhamo dok ne počne ključati pa onda smanjimo vatru i kuhamo još 15-17 minuta (začinimo po želji).

Kada je povrće gotovo izmiksamo ga u mikseru.

Dobit ćemo gušću smjesu koju možemo razrijediti(po ukusu) temeljcem ili vodom, te takodjer možemo dodati malo vrhnja za kuhanje da juha bude kremastija.

Prilikom posluživanja možemo dodati sjeckani peršin kao dekoraciju te prpepržene kockice kruha.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg