Vočno medeni desert

Lagano
4
20 min

Sastojci

2 kom jabuka
1 kom banana
2 Jušna žlica med
1 Jušna žlica agar-agar

Oguli i nareži jabuke, stavi kuhati u 3-5dcl vode. Kad omekane, skloni s vatre dodaj bananu narezanu bananu med, promješaj da se med otopi, zmiksaj sa štapnim mikserom. Stavi nazad na vatru i dodaj agar-agar (prema recepturi na uputama). Izlij u posudice/čaše za puding ili slično - DOABAR TEK.

Preporuka: izvrsna kombinacija meda OPGa Carin s vočem su vrste: medun, bagrem i planinska livada

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG Carin

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom