Vege ćevapčići u lepinji s lukom

Lagano
2
15 min

Sastojci

200 gr Vege pljeskavica
2 kom lepinja
4 kom luk
3 Jušna žlica začini

Vege pljeskavicu, suhu smjesu, zasipati u posudu i preliti s 1,7 dcl mlake vode. Ostaviti 5 minuta da nabubri. Doati začine po želji. Vege pljeskavica ima u svojem sastavu začine, no za ćevapčiće možemo pojačati ljutinu s chili papričicom, paprom, medvjeđim lukom i češnjakom. Mokrim rukama oblikovati ćevapčiće te peći u dubokom ulju ili u fritezi dok zlatno ne posmeđe. Lepinju također malo prepeći na ulju. Servirati ćevapčiće u lepinji s lukom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vege&Dobro

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Kozji sir

Polutvrdi kozji sir

20,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom