Kobasice u crnom pinotu

Lagano
2
20 min

Sastojci

3 dcl Crni pinot ''Najman''
2 kom kobasice domaće
1 Jušna žlica škrobno brašno

Pomiješajte vino s istom količinom vode (3,5 dl) te ulijte u lončić. Kobasice stavite u tekućinu te stavite na laganu vatru da zakipi. Kuhajte oko 10-15 minuta . Kobasice izvadite i odložite na toplo.

Škrobno brašno razmutute s 2 žlice vode i ukuhajte u tekućinu u kojoj su se kuhale kobasice. Kobaice narežite na veće komade te prelijte s malo tekućine od kuhanja. Poslužite vruće uz domaći kukuruzni ili raženi kruh.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vinarija Najman

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Kava

Kava od žira

7,00 eur/kom

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom