Kobasice u crnom pinotu

Lagano
2
20 min

Sastojci

3 dcl Crni pinot ''Najman''
2 kom kobasice domaće
1 Jušna žlica škrobno brašno

Pomiješajte vino s istom količinom vode (3,5 dl) te ulijte u lončić. Kobasice stavite u tekućinu te stavite na laganu vatru da zakipi. Kuhajte oko 10-15 minuta . Kobasice izvadite i odložite na toplo.

Škrobno brašno razmutute s 2 žlice vode i ukuhajte u tekućinu u kojoj su se kuhale kobasice. Kobaice narežite na veće komade te prelijte s malo tekućine od kuhanja. Poslužite vruće uz domaći kukuruzni ili raženi kruh.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vinarija Najman

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Ostalo

Potražnja mesa, sira, voća i povrća..

0,13 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Prirodni slatkiši

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,00 eur/kom

Pastrva

PASTRVA

3,98 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Ostalo

Otkupljujem povrće

0,13 eur/kg

Maslinovo ulje

Premium ekstra djevičansko maslinovo ulje Kristofola - buža 0,50L

23,00 eur/kom