Kobasice u crnom pinotu

Lagano
2
20 min

Sastojci

3 dcl Crni pinot ''Najman''
2 kom kobasice domaće
1 Jušna žlica škrobno brašno

Pomiješajte vino s istom količinom vode (3,5 dl) te ulijte u lončić. Kobasice stavite u tekućinu te stavite na laganu vatru da zakipi. Kuhajte oko 10-15 minuta . Kobasice izvadite i odložite na toplo.

Škrobno brašno razmutute s 2 žlice vode i ukuhajte u tekućinu u kojoj su se kuhale kobasice. Kobaice narežite na veće komade te prelijte s malo tekućine od kuhanja. Poslužite vruće uz domaći kukuruzni ili raženi kruh.

Ocijeni recept

Recept objavio

Vinarija Najman

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Šljivovica

Rakija šljiva - 1L

13,00 eur/L

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Bučino ulje

Nagrađivano varaždinsko bučino ulje 0,50 l

12,00 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg