Kremasto savršenstvo - Makalo

Lagano
2
15 min

Sastojci

1 kom Češnjak - glavica
100 gr Maslac
1 Prstohvat sol

1. Očistite češnjak i izmiksajte ga s octom dok ne dobijete kremastu smjesu.

2. Posolite i dodajte rastopljeni maslac kap po kap, kao da radite majonezu, miksajući dok ne dobijete glatki namaz.

Makalo je odličan prilog ribi, mesu s roštilja....ali izvrstan je i na pečenom tostu :-)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom