Gratinirani krumpir sa šampinjonima i sirom

Lagano
4
15 min

Krumpir operemo i skuhamo u ljuski.

Kuhanog ga ogulimo i narežemo na ploške.

Šampinjone ogulimo i narežemo na ploške.

Luk očistimo i sitno nasjeckamo.

Na vrućem ulju ispržimo luk,dodamo šampinjone i kratko ih propirjamo.

Dodamo vrhnje i lagano umiješamo sa krumpirom i ustnjenim začinskim biljem.

Sve zajedno stavimo u nauljenu vatrostalnu posudu,prekrijemo ploškama sira Edamera i zapečemo oko 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva.

Začinimo solju i paprom po želji.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L