Međimurska juha od heljde

Lagano
4
30 min

Sastojci

1 kom Luk
50 gr Heljdina kaša natural Siladi
7 dcl Temeljac (domaći ili iz kocke)
1 Jušna žlica Ulje
1 Prstohvat Sjeckano lišće peršina
1 Prstohvat Prema potrebi još papra i soli
1 kom Češanj češnjaka
1 kom List sušenog lovora

Luk nasjeckati, pržiti na malo ulja pa dodati oprane narezane vrganje i nasjeckani češanj češnjaka. Luk i vrganje pirjati, ako je potrebno podlijevati s malo vode. Kad vrganji omekšaju, dodati opranu i ocijeđenu heljdinu kašu, lagano promiješati i dodati začine.

Prema potrebi podlijevati s još vode i kuhati desetak minuta, dok kaša ne omekša.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO BATAT - ljubičasti

3,00 eur/kg

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Dimljeni mesni proizvodi

Sušena pačja prsa "La Dame", 250g

10,00 eur/kom

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Bučino ulje

Stopostotno bučino ulje 250 ml

8,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Crna vina

Prtugizec 2020 1l

3,32 eur/kom

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom

Sladila

SUKRALOZA U PRAHU 1kg

45,00 eur/kg

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom