Međimurska juha od heljde

Lagano
4
30 min

Sastojci

1 kom Luk
50 gr Heljdina kaša natural Siladi
7 dcl Temeljac (domaći ili iz kocke)
1 Jušna žlica Ulje
1 Prstohvat Sjeckano lišće peršina
1 Prstohvat Prema potrebi još papra i soli
1 kom Češanj češnjaka
1 kom List sušenog lovora

Luk nasjeckati, pržiti na malo ulja pa dodati oprane narezane vrganje i nasjeckani češanj češnjaka. Luk i vrganje pirjati, ako je potrebno podlijevati s malo vode. Kad vrganji omekšaju, dodati opranu i ocijeđenu heljdinu kašu, lagano promiješati i dodati začine.

Prema potrebi podlijevati s još vode i kuhati desetak minuta, dok kaša ne omekša.

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Cherry rajčica

Mini rajčice

1,00 eur/kg

Pirovo brašno

Pirovo brašno

2,00 eur/kg

Grah

Suhi grah Trešnjevac

4,00 eur/kg

Blitva

Blitva

1,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Tartufi

Crni sjeckani tartuf 90 g

21,25 eur/kom

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

14,60 eur/kom