Fini bijeli kruh

Srednje
10
40 min

Sastojci

400 gr glatko brašno t-550
100 gr oštro brašno t-400
1 kom suhi kvasac
1 Jušna žlica svinjska mast
1 Jušna žlica sol
1 Jušna žlica šećer
2 Jušna žlica jogurt
1 dcl voda
2 dcl mlijeko

Umijesiti glatko dizano tijesto i pustiti da se podupla na toplom mjestu. Nakon toga oblikovati tijesto u kalup za kruh i peći 45 minuta na 180 stupnjeva. Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje, Istarska Bjelica 0,5 l

18,00 eur/kom

Bučino ulje

Slavonsko bučino ulje

22,00 eur/L

Slatki likeri

Terranino

17,12 eur/L

Suhe smokve

Suhe smokve

2,65 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

100% bučino ulje 0,5l

11,00 eur/kom

Tabasco

Ljuti chili umak - OLD SMOKER

7,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Gotovi proizvodi

Bijela tartufata 90 g

12,50 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom

Majčina dušica

Ukiseljeni Motar (Petrovac) - 720 ml

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Inćuni

Marinirani inćun - 370ml

8,50 eur/kom