Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Proizvodi bez šećera

SMOKVENJAK kobasica 100 g

2,50 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Melem

Zlatna mast od 24 ljekovite biljke 100ml – BioProizvodi Varaždin.

20,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 600g

20,00 eur/kom

Ostalo

Kupujem juneći loj

0,66 eur/kg

Tikvice

Tikvice

0,01 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

Jušni rezanci s mrkvom 400 g

1,00 eur/kom

Poriluk

Krumpir

1,00 eur/kg

Poklon paketi

Poklon paket Božić

28,00 eur/kom

Svinjsko meso

Potražujemo svježe svinjsko meso

0,13 eur/kom

Jabuke

EKO Jabuka Fuji

2,40 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 0.5l

10,40 eur/kom

Špageti

Spaghetti 400 g

1,00 eur/kom

Lignje

Domaće jadranske lignje

0,01 eur/kg