Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Prepeličja jaja

Ukiseljena (marinirana) prepeličja jaja

10,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Biska

Rakija Biska 0,70 l

24,00 eur/kom

Gin

Bogowski vanila gin

32,00 eur/kom

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Feta

Ovčji feta sir

10,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO jaja

0,50 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Njega lica

COLLAGEN CREAM 50 ml

27,00 eur/kom

Biljne kapsule

BILJKE ZA DIJABETES kapsule

35,00 eur/kom

Ostalo

Bamija-Rezana bamija Okra

200,00 eur/kom

Gin

Torpedo-51

37,16 eur/kom

Eko proizvodi

EKO voće

1,00 eur/kg

Bučino ulje

BUČINO ULJE hladno prešano (0,5l)

20,00 eur/kom

Med s dodacima

IMUNO BOMBA 450 G

8,00 eur/kom