Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

CBD proizvodi

CBD Med

22,00 eur/kom

Kozji sir

Mladi kozji sir

25,00 eur/kg

Slanina

Domaća slanina

0,13 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Magareće mlijeko

Magareće mlijeko

25,00 eur/L

Eko proizvodi

EKO voće

1,33 eur/kg

Pršut

PRŠUT JELENIĆ bez kosti 500g

30,00 eur/kom

Ostalo

Ribež inox Nini Tartufi

25,00 eur/kom

Ostalo

Kozja skuta

15,00 eur/kg

Prirodni (100%) sokovi

Eko 100% sok sibirske borovnice - haskapa

12,00 eur/L

Meso peradi

Potražujemo EKO pačje i pureće meso

7,96 eur/kg

Celer

Korijen celera

1,00 eur/kg

L jaja težine 63-73 g

Domaća jaja iz slobodnog uzgoja

0,30 eur/kom

Repa

Repa za kiseljenje

0,50 eur/kg

Grickalice

Heljda snack s kukuruzom

2,65 eur/kom