Srneći file u umaku od kapara

Na zagrijanom maslacu prepržimo sitno sjeckanu slaninu te dodamo srnetinu koju smo prethodno izrezali na veće kockice te zapečemo.

Dodamo 200ml juhe, lovor, vino i dinstamo na laganoj vatri oko 2 sata.

Kada meso postane mekano izvadimo ga a umak procijedimo.

Procijeđeni umak ulijemo u bijelu zapršku te dodamo kapare i začine prema želji.

Ako nam je umak pregust možemo ga razrijediti juhom ili vodom.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Juneće meso

Mlada junad

1000,00 eur/kom

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom

Ostalo

PRIRODNA AROMA U PRAHU - JAGODA 100g

8,00 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje STIPANI'S 0,75l

17,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO svježe povrće

1,00 eur/kom

Čokolade

Čokolade i praline

1,00 eur/kom

Sadnice

Sladni Agar

7,50 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

Guščja mast, 190g

5,31 eur/kom

Džemovi

Miješani džem od malina i kupina

4,50 eur/kom

Čokolade

SOS PMS čokolada /suvenir

2,40 eur/kom

Maslinovo ulje

Ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75l

21,00 eur/kom

Eko proizvodi

EKO mladi luk

5,00 eur/kg

Krumpir

Svježe povrće

1,00 eur/kg

Eko proizvodi

Eko piletina

2,00 eur/kom