Ponuda

Guščja mast 600g

kn  -  80,00/1kom  •  69,50/100kom  •  69,00/1000kom

EUR  -  10 /1kom  •  8,69 /100kom  •  8,63 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Varaždinska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Ova mast izrazito je bogata nezasićenim masnim kiselinama koje pomažu ljudskom organizmu u kontroli kolesterola u krvi. Na taj način guščja mast ima zaštitni učinak u prevenciji bolesti srca i krvožilnog sustava. Guščja mast u odnosu na pačju mast sadrži nešto veći udio nezasićenih masnih kiselina, tako da je ona još zdravija od pačje. Prema pozitivnim učincima na ljudski organizam guščja mast nalazi se u istom rangu kao i maslinovo ulje.

Guščja mast koristi se u spremanju hrane kao i svaka druga mast životinjskog podrijetla, ali s razlikom da guščja mast daje namirnicama poseban okus, a uz to je i puno zdravija od najzastupljenije svinjske masti.

Također, guščja mast se u narodnoj medicini koristi u liječenju bronhitisa tako da se konzumira zajedno s kruhom ili se maže po prsima.

Govorimo:

Opis

Na našem obiteljskom gospodarstvu u Velikom Bukovcu u Podravini bavimo se poljoprivredom, i to proizvodnjom žitarica i uzgojem peradi. Obrađujemo 70 ha poljoprivrednog zemljišta na kojem proizvodimo kukuruz, ječam i pšenicu.

Proizvedene žitarice koristimo u ishrani peradi na našem gospodarstvu, a na našoj farmi na otvorenom perad uzgajamo ekstenzivnim načinom kako su to nekad činili naši stari.

Kroz iskopane vodene lagune u sklopu naše farme protječe lokalna rijeka Plitvica. Te vodene lagune pružaju patkama i guskama prigodu za njihovu glavnu aktivnost, a to je kupanje i ronjenje.

Također, rijeka nam omogućava da patke i guske, a i sva ostala perad ima neprestano svježu vodu.

Burza hrane preporučuje

Suncokretovo ulje

Suncokretovo hladnoprešano ulje

30,00 kn/L

Bučino ulje

Domaće bučino ulje

100,00 kn/L

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

110,00 kn/kom

Maslinovo ulje

MASLINOVO ULJE LECCINO

135,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Extra djevičansko maslinovo ulje...Istra

70,00 kn/L


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice