Način plaćanja

Burzahrane.hr prihvaća plaćanje:

  • karticama (MasterCard, Maestro, Visa, Diners)
  • općim uplatnicama (virmanskim doznakama)

S nama ste uistinu sigurni.

Sve transakcije provodimo kroz Pay Way sustav i enkriptiramo sa 256 bit-nom SSL enkripcijom (koja omogućuje sigurnu komunikaciju preko interneta). Nigdje ne zapisujemo niti pohranjujemo informacije o vašoj kreditnoj kartici. Sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.

Pay Way sustav omogućuje:

  • plaćanje kreditnim karticama online (Diners, MasterCard i Visa)
  • plaćanje Maestro debitnim karticama online
  • 100% sigurnost pri plaćanju za kupca i za trgovca
  • iznimnu zaštitu osobnih i poslovnih podataka
payway.png

T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti Vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na ovim stranicama osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup internetu i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.


mastercard maestro visa diners discover

Načini i uvjeti plaćanja

Svi oglasi i usluge naručeni za objavu nekim od ponuđenih oglasnih proizvoda/paketa naplaćuju se prije izvršenja. Kupac/oglašivač prihvaća plaćanje iznosa cijene proizvoda prikazanog na stranicama za predaju, pregled i potvrdu oglasnog proizvoda. Kupac može otkazati objavu / plaćanje oglasa u bilo kojem trenutku do konačne potvrde plaćanja iznosa na stranicama T-Com PayWay-a.

Burzahrane.hr pridržava pravo ne izvršiti objavu oglasa ako je isti u suprotnosti s Pravilima i uvjetima korištenja.


diners-safe-buy mastercard-secure visa-verified

Izjava o zaštiti podataka

Burzahrane.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza ; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Burzahrane.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Nutricius d.o.o.
Kordeki 2a
10360 Sesvete
OIB: 72013969919
Tel. : 01/5565-811 , 01/5565-816
E-mail: info@burzahrane.hr

Društvo je upisano u sudski registar kod Trgovačkog suda u Zagrebu. Temeljni kapital 22.563,00 EUR uplaćen je u cijelosti. MB : 2895137

Reklamacije

Reklamacije na objavljeni oglas prihvaćaju se isključivo u pisanom obliku (e-mail), i to najkasnije u roku od 2 radna dana od dana objave oglasa.

U slučaju da je za reklamaciju odgovorna Burzahrane.hr, oglašivaču će se odobriti ponovna objava istovjetnog oglasa bez dodatne naknade. Ako je pogreška nastala zbog pogrešne ili nedostatne pripreme samog oglasa od strane naručitelja, reklamacija se neće uvažiti.

Kod banner oglašavanja bilo kakva reklamacija na sadržaj i pripremu bannera neće se uvažiti jer Burzahrane.hr ne odgovara za sadržaj bannera već samo za njegovo postavljanje na portal i prikazivanje.

Ako kod zakupa oglasnog prostora naručitelj ne iskoristi svoj oglasni prostor, nema pravo na povrat sredstava.

Ako se korisnik zbog kršenja Pravila i uvjeta korištenja portala Burzahrane.hr izbirše iz baze podataka, korisnik nema pravo na povrat već uplaćenih, a neiskorištenih, sredstava.

Za sve eventualne sporove s bankarskim ili kartičnim kućama, molimo, obratite se istima.

Pismene prigovore ili upite, molimo, uputite na info@burzahrane.hr ili telefonski na 01/5565-811 ili 01/5565-816.