Ponuda

Extra djevičansko maslinovo ulje (rinfuzo)

kn  -  130,00/1L  •  120,00/100L

EUR  -  16,25 /1L  •  15 /100L

Država

Hrvatska

Regija

Istarska

Dostupna količina

800 L

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Nudimo Vam maslinovo ulje sorte Buža i miješano. Proizvod je kontroliran od strane proizvođača od berbe do prerade. Prerađuje se u uljari San Antonio u Vodnjanu koja primjenjuje suvremenu tehnologiju te nam omogućuje proizvodnju visokokvalitetnog ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Govorimo:

Opis

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Bulić nalazi se u Istri na području Vodnjana koje je po kvaliteti i zastupljenosti na vrhu ljestvice najkvalitetnijih maslinarskih regija svijeta. Bavimo se maslinarstvom već oko petnaestak godina. Trenutno obrađujemo 1 i pol hektar površine s otprilike 350 stabala maslina. Masline se nalaze na južnom području Vodnjana s pogledom na more, područje koje je od davnina pogodno s idealnom mikroklimom za rast maslina.

Od sorti maslina najveći dio imamo autohtone: bužu, istarsku bjelicu, karbonacu, a manji dio leccino, pendolino, frantoio i rosignolu. Proizvodimo monosortno extra djevičansko maslinovo ulje Bužu i višesortno extra djevičansko maslinovo ulje od svih navedenih sorti. Naše višesortno extra djevičansko maslinovo ulje je nešto pikantnije baš iz razloga što je veći dio istarska bjelica i karbonaca, a za one koji vole nešto blaža ulja proizvodimo monosortno extra djevičansko maslinovo ulje Bužu. Ulje punimo u boce tamnog stakla zapremnine 0,25 l, 0,5 l, 0,75 l i plastične tamne boce 1 l, 3 l, 5 l.

Nastojimo biti u koraku s vremenom i sve zahtjevnijim normama, ulažemo u znanje i slušamo savjete struke kako bi proizveli što bolju kvalitetu ulja.

Burza hrane preporučuje

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,25 lit

60,00 kn/kom

Ostalo

Laneno hladno prešano ulje 250 ml

25,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Ekološko maslinovo ulje, hladno prešano, oblica.

90,00 kn/L

Maslinovo ulje

Extra djevičansko maslinovo ulje

90,00 kn/L

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,50 lit

80,00 kn/kom

Maslinovo ulje

Extra djevičansko maslinovo ulje...Istra

70,00 kn/L

Maslinovo ulje

"Sapparis" ekstra djevičansko maslinovo ulje 0,75 lit

110,00 kn/kom

Ulje od smilja

Kvalitetno ekološko ulje smilja

1000,00 eur/kg

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje 1,00L

100,00 kn/kom

Ulje konoplje

KONOPLJINO ULJE

60,00 kn/kom


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice