Ponuda

Med od bagrema

eur  -  9,95/1kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

100 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

10 km

Tokom mjeseca svibnja naše pčelice sakupljaju nektar s mirisnih, bijelih grozdova bagremovog cvijeta i nose ga u svoje košnice gdje on dozrijeva u vrhunski bagremov med, lagane teksture te gotovo prozirne, svijetložute boje. Bagremov med je zbog svog laganog okusa i neutralnog mirisa idealan kao zaslađivač te pripada u najcjenjenije vrste meda.Bagremov med se zbog svojih antioksidativnih i imunomodulatornih svojstava sve više istražuje kao potencijalni lijek protiv tumora i Alzheimerove bolesti. Smanjuje proliferaciju kancerogenih stanica te tako može smanjiti rast tumora, a također i smanjuje aktivnost acetilkolinesteraze što ga čini potencijalnim za daljnje istraživanje u neurodegenerativnimbolestima. Uz to, pomaže u pamćenju i koncentraciji. Kada se redovito koristi, bagremov med dovodi do normalizacije krvnog tlaka i uravnotežuje komponente krvotoka, povisujući razinu hemoglobina u krvi. Poboljšava san, ima umirujući učinak i koristan je kod problema sa stresom, nervozom i mentalnim poremećajima. Bagremov med također stimulira aktivnost mozga i pogoduje pri intelektualnim naporima.

Bagremov med - prirodni lijek

Koristi se u liječenju očnih oboljenja i konjunktivitisa. Zahvaljujući njegovom jakom antiseptičkom djelovanju, primjenjuje se i u slučaju ekcema, upala, problema s kožom, neurodermatitisa, bolesti usne šupljine... Bagremov med pročišćava jetru, ima diuretsko i antimikrobno svojstvo i često se definira kao prirodni antibiotik.Koristan je u slučajevima bronhijalne astme i koristi se u liječenju rinitisa, bronhitisa, laringitisa, traheitisa itd.Kao i mnoge druge vrste meda, bagremov med ima blagotvorno djelovanje u liječenju gastritisa, čireva i drugih gastrointestinalnih bolesti. Med od bagrema je prirodni izvorbogatog kompleksa vitamina i mikrelemenata, antioksidanta, flavonoida, fitonutrijenata, substanca s protutumorskim svojstvima, antibakterijskih komponenata, biogenih stimulatora , organskih kiselina i minerala.

Svojstva:

Olakšava simptome gripe i prehlade

Pomaže kod oboljenja respiratornog sustava

Olakšava simptome gripe i prehlade

Prirodni je antiseptik

Djeluje kao antioksidans

Ima imuno-modulatorna svojstva

Poboljšava pamćenje

Štiti neurološki sustav

Djeluje opuštajuće

Idealna je zamjena za šećer

Pomaže pri nesanici

Jača imunitet

Pakiranje: 900g

Govorimo:

Opis

OPG Željko Grobotek malo je obiteljsko gospodarstvo iz srca Zagorja. Bavimo se pčelarstvom već više od 30 godina te vam nudimo mnoštvo pčelinjih proizvoda i pripravaka koji su plod marljivog rada naše obitelji. Nudimo vam potpuno prirodne i svježe proizvode, upravo onakve kakvi se nalaze u košnici, bez sušenja, pregrijavanja i uništavanja svih najvrjednijih sastojaka iz pčelinje košnice. Kod nas možete pronaći razne vrste meda, kao što su med od bagrema, kestena, cvjetni med, livadni med, šumski med te med u saću. Nudimo vam i svježi cvjetni prah, propolis, svježu matičnu mliječ, vosak, razne kreme na bazi propolisa i voska s dodatkom eteričnih ulja. Naš najbolji i najprodavaniji proizvod za jak imunitet je KRALJEVSKI NEKTAR - mješavina meda, svježeg peluda od cvijeta kestena i kupine, propolisa i čak 6% svježe matične mliječi. Ovaj proizvod radimo od samih početaka i to uvijek po istoj, provjerenoj recepturi i sa svježim sastojcima. Kombiniranjem ovih sastojaka u odgovarajućim omjerima stvorili smo izvrstan proizvod za jačanje imuniteta i borbu protiv različitih patogena. Koristi se za jačanje imuniteta i preventivno djelovanje u borbi protiv različitih bakterija i virusa. Opskrbljuje organizam s mnogim vitaminima i mineralima kao što su željezo, cink, magnezij, mangan, kalcij, selen te vitamini A, D, E, K i B kompleksa te vitamin C.

Naše proizvode možete kupiti i degustirati na tržnici Dolac u Zagrebu, svakim danom od 8 do 14h ili kod nas na našem gospodarstvu u srcu Zagorja podno planine Ivanščice. Rado ćemo vam prezentirati sve svoje proizvode i objasniti sve što vas zanima.

Nudimo besplatnu dostavu na području Zagreba iznad 200kn. Za ostatak Hrvatske šaljemo poštom.

Možete nas također pratiti i na Instagram profilu https://www.instagram.com/pcelarstvo_grobotek/?hl=en gdje se možete dodatno informirati o našim proizvodima.

Burza hrane preporučuje

Lipov med

MED LIPA 900g

12,50 eur/kom

Medljikovac med

MED MEDLJIKA 900g

14,00 eur/kom