Ponuda

Džem od smokve s kakaom 230 g

kn  -  15,00/1kom  •  1500,00/100kom  •  14000,00/1000kom

EUR  -  1,88 /1kom  •  187,5 /100kom  •  1750 /1000kom

Država

Hrvatska

Regija

Krapinsko-zagorska

Dostupna količina

1,000 kom

Dostava kurirskom službom

Da

Besplatna dostava do (km)

40 km

Tradicionalno napravljen džem , sa 2% udjela kakaa, 73% smokve, 25% šećera.

Fin i odličan uz palačinke.

Govorimo:
Certifikati: HACCP

Proizvođač

Croaterra d.o.o.
Proizvodnja

Strmec Stubički 52
Stubičke Toplice 49244
Hrvatska
Krapinsko-zagorska

www.croaterra.hr
info@croaterra.hr

Pogledaj sve oglase ovog proizvođača
Kontaktiraj proizvođača

Opis

400 g pr. Kr. Hipokrat “otac suvremene medicine“ je rekao :“Neka hrana bude Vaš lijek, a lijek Vaša hrana“ . Nakon 2000 godina suvremena medicina i niz znanstvenih studija o konzumaciji hrane napokon su priznali da je ta tvrdnja točna.

Djelatnost tvrtke Croaterra d.o.o. je proizvodnja i prerada brzo obrađenog (grill ili blanširanog), osušenog ili ukiseljenog povrća koje ostaje čvrsto i hrskavo uz dodatak svježeg sira, ribe, maslina, maslinovog ulja i mediteranskih začine. Kontinentalno povrće, pripremljeno na mediteranski način, biti će lako prepoznato kao zdrav i ukusno pripremljen gotov proizvod. Taj obrok nije namijenjen samo vegetarijancima (koji će ga sa zadovoljstvom i konzumirati), nego svima koji se žele kvalitetno hraniti. Također, to nije dodatak ili prilog, nego samostalno jelo koje će zadovoljit nepce i najvećeg gurmana.

U ponudu smo uvrstili i đemove čija je baza smokva i jabuka. Tradicionalnim načinom pripreme zadržali smo dragocjena svojstva osnovnih sastojaka, te ih oplemenili dodacima svježeg đumbira, ekološki uzgojenih naranđi i kakaa. Smokva je odličan izvor minerala i vitamina. Sadrži tekin, sastojak koji smanjuje količinu kolesterola u krvi. Jabuka koja je bogata pektinom, osim zgušnjavanja đema služi i za brže oslobađanje toksina iz tijela. U redovnoj konzumaciji đema, povećava se bubrežna aktivnost i regulira probava.

Otvoreni smo za suradnju sa onima koji dijele našu filozofiju; kvaliteta iznad svega u što tradicionalnijoj proizvodnji.

Burza hrane preporučuje

Ostalo

Orahovo brašno 500 g

30,00 kn/kom

Lješnjak

Domaći lješnjak iz vlastitog nasada.

60,00 kn/kg


Bilje i začini Eko proizvodi Gljive Jaja Masti i ulja Meso Mliječni proizvodi Ostalo Pčelarski proizvodi Pića Povrće Prirodna kozmetika Ribe i mekušci Sjeme i sadnice Voće Žitarice